Φοκάτσια με σύκα, προσούτο και κατσικίσιο τυρί της Κατερίνας
Φοκάτσια – συνταγή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 550 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 ml Χλιαρό νερό (περίπου) ½
Παστέλι με κράνμπερι της Κατερίνας
Παστέλι – συνταγή ΥΛΙΚΑ 300 gr Σουσάμι 300 gr Μέλι 80 gr Κράνμπερι Λίγες σταγόνες λεμονιού
Τρουφάκια τιραμισού της Κατερίνας
Τρουφάκια τιραμισού – συνταγή ΥΛΙΚΑ 600 gr Μπισκότα σαβαγιάρ 500 gr Τυρί μασκαρπόνε 150 gr Άχνη ζάχαρη 2
Ρολάκια πίτσας της Κατερίνας
Ρολάκια πίτσας – συνταγή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 500 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 ml Περίπου χλιαρό ν
Κεφτεδάκια της Κατερίνας
Κεφτεδάκια – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό ανάμεικτος κιμάς (μοσχάρι και χοιρινό) 50 ml Ελαιόλαδο 1 Σφηνάκι
Τυροπιτάκια κουρού της Κατερίνας
Τυροπιτάκια κουρού – συνταγή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 500 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 Κεσεδάκι γιαούρ
Πιτάκια με ζύμη κουρού και γέμιση από κοτόπουλο, σπανάκι και τυρί κρέμα της Κατερίνας
Πιτάκια με ζύμη κουρού – συνταγή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ 500 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 Κεσε
Πιροσκί της Κατερίνας
Πιροσκί – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1 Κύβο νωπή μαγιά 500 ml Γάλα πλήρες, χλιαρό 2-3 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
Μπουρεκάκια με κιμά της Κατερίνας
Μπουρεκάκια με κιμά – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1 Πακέτο φύλλο κρούστας 800 gr Μοσχαρίσιος κιμάς 80 ml Ελαιόλαδο,