Πεντανόστιμα φαλάφελ με χειροποίητο πιτάκι της Κατερίνας
Θεωρείται το τυλιχτό της Ανατολής… και είναι από τα must που πρέπει να δοκιμάσετε! Πεντανόστιμα φαλ
Φασολάκια λαδερά με χάντρες της Κατερίνας
Φασολάκια λαδερά – συνταγή ΥΛΙΚΑ: 100-150 ml Ελαιόλαδο 1 Μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 Σκελίδες σκόρ
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με ξηρούς καρπούς και επικάλυψη σοκολάτας της Κατερίνας
Σιμιγδαλένιος χαλβάς – συνταγή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ 150 ml Ηλιέλαιο ή σπορέλαιο 300 gr Χοντρό σιμιγδά
Πατάτες φούρνου της Κατερίνας
Πατάτες φούρνου – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό πατάτες, κομμένες κυδωνάτες 3 Καρότα, κομμένα σε ροδέλες 20
Μαρμελάδα φράουλα με άρωμα βασιλικού της Κατερίνας
Μαρμελάδα φράουλα – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1.000 gr Φράουλες, καθαρισμένες 400 gr Ζάχαρη 50 ml Λικέρ πορτοκαλιο
Μαρμελάδα κεράσι αρωματισμένη με σπόρο τόνκα της Κατερίνας
Μαρμελάδα κεράσι – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1000 gr Φρέσκα κεράσια, χωρίς κουκούτσια 200 gr Φρουκτόζη 150 ml Μαύρο
Γίγαντες της Κατερίνας
Γίγαντες – συνταγή ΥΛΙΚΑ 500 gr Φασόλια γίγαντες 100 ml Ελαιόλαδο 1 Μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 Πιπ
Φασολάδα χυλωμένη της Κατερίνας
Φασολάδα χυλωμένη – συνταγή ΥΛΙΚΑ 500 gr Φασόλια μέτρια ή μικρά 100 ml Ελαιόλαδο 2 Κρεμμύδια, ψιλοκομ
Κολοκυθόπιτα γλυκιά αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης
Κολοκυθόπιτα γλυκιά – συνταγή ΥΛΙΚΑ 1.200-1.500 Κίτρινη κολοκύθα, τριμμένη στον τρίφτη 100 gr Βούτυρο